۱ . توصیه میکنم برای تجربهی خوب وبگردی مخصوصا در سایت های فارسی در کنار مرورگر پیشفرض کالی یک مرورگر دیگر مثل اپرا یا گوگل کروم را نصب کنید. مخصوصا مرورگر اپرا با داشتن وی پی ان داخلی و یه سری امکانات دیگه خیلی به درد میخوره.
۲ . اگر دنبال نرم افزاری هستید که جایگزین فایل منیجر پیشفرض کالی (Nautilus) شود پیشنهاد من استفاده از pcmanfm میباشد.
تذکر : دلیل اینکه من دنبال یه جایگزین واسه nautilus رفتم این بود که گاها بعد از یه مدت استفاده خراب میشه و دیگه هیچ درایوی رو مانت نمیکنه. مخصوصا درایو های ویندوزی رو خیلی ادا اطوار در میاره.
۳ . ادیتور متن Sublime Text که پکیج کامپایل شده نصبی آن برای دبیان موجود است یکی از شناخته شده ترین ویرایشگر های متن است که لذت برنامه نویسی به زبان های مختلف را به ارمغان میآورد.
(بهترین ویرایشگر متنی که من خودم می پسندمش (sublime text) هست که نسخهی ۲ اون لازم نیست حتما رجیستر کنید و تا مدت نامحدود میتونید بدون ثبت نام و کرک و این جور چیزا ازش استفاده کنید...
۴. از اونجایی که جواب اکثر مشکلاتی که ما تو لینوکس باهاش مواجه میشیم تو سایت های انگلیسی زبان هست، داشتن یه دیکشنری ضروریه. من توصیه میکنم GoldenDict را از مخازن نرم افزاری نصب کنید. و بعد، گلوساری (Glossary) های بابیلون رو توش اضافه کنید(آموزشش همینجا(kaliuser) هست). گرچه گلدن دیکت همه گلوساری های بابیلون رو نمیاره اما بعضی هاشون رو میاره که کفایت میکنه. مخصوصا گلوساری های انگلیسی-انگلیسی مثل لانگمن.
تذکر: موقع نصب گلدن دیکت تو سیناپتیک موقعی که اسم گلدن دیکت رو سرچ میکنید، دو تا پکیج میاره. نصب کردن goldendict اجباریه اما goldendict-wordnet اختیاریه. من توصیه میکنم تیک دومی عه رو هم بزنید تا نصب شه. اون در حقیقت یه گلوساری انگلیسی-انگلیسی عه.
۵. برای استفاده از تلگرام. با استفاده از مرورگر اپرا(با داشتن وی پی ان رایگان تعبیه شده در داخل مرورگر اپرا)، برید سایت تلگرام(که تحریم شده) و نسخه لینوکس رو دانلود کنید. سپس با استفاده از مرورگر اپرا برید Tor Browser رو دانلود کنید(که پرتابل هست). سپس تور رو اجرا کنید و در همین حال که تور باز هست، برید تو تنظیمات پراکسی تلگرام و ست اش کنید رو 127.0.0.1:9150 (پورت 9150 هست) و از تلگرام و اینترنت لذت ببرید. باشد که از این مهارت ها در راه علم و پیشرفت خودتون و وطن مون استفاده کنید.